BLUEFOX LOW S3 SRC

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

Лесен и флексибилен ѓон, широко приспособен за максимална удобност.

• Постава: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: C07 / PU2D
• Среден дел: Не’рѓосувачки челик
• Заштитна капа: Поликарбонат