Ansell HYFLEX 48-130/135 ESD

390.00ден вкл. ДДВ

Употреба: завршни работи во електронска индустрија

Опис

• HyFlex® 48-130 ги исполнува повеќето потреби за заштита од електростатско празнење, обезбедувајќи удобна ракавица по разумна цена
• EN 1149-1: Површинска отпорност (Ω): 4,02 x 1010
• EN 1149-2: Отпорност на волумен (Ω): 2,19 x 109
• EN 1149-3: Распаѓање на полнењето T50 <0,01 секунда