Ansell HYFLEX 11-816

387.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Прецизна работа
• Составување и монтажа на компоненти
• Општо ракување
• Транспорт и логистика

Опис

• Неспоредлив комфор и ектремна флексибилност
• Тенка ракавица со исклучителна удобност и чувство при прецизна работа
• Сигурен фат при суви услови
• АНТИСТАТИК