Ansell HyFlex 11-627

891.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Ракување со делови со остри рабови
• Склопување и проверка на компоненти
• Сечење стакло, лимови и панели

Опис

• Совршен баланс на комфор и сигурност при ракување во услови кога има опасност од пресекување
• Dyneema-материјал што овозможува високо ниво на заштита од пресекување