Ansell HYCRON 27-602

740.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Автомобилска индустрија
• Поправање и отсекување жици

Опис

• Дизајнирани да бидат исклучително отпорни за тешка работа со груби и абразивни материјали
• Издржлива ракавица потопена во нитрил
• Одлична заштита од масло
• Посилна и пофлексибилна од ПВЦ-ракавиците