Ansell EDGE 48-703

1,080.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Автомобилска индустрија
• Работа на машини
• Работа со малку масни метали
• Работа со метал

Опис

• Одлична ракавица изработена од кожа и арамидни влакна
• Дланката на ракавицата е обложена со кожа и дава одлична безбедност при работа на места со висок ризик од пресекување