Ansell EDGE 48-701

590.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• работа со нафта и нафтени деривати
• ракување со остри метални делови

Опис

• Економично решение за умерена работа што бара отпорност против пресекување и абење
• Добра флексибилност и високо ниво на заштита против сечење и абење