Ansell EDGE 48-500

179.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Работа со кабли, челични шипки, метални лимови, лименки и други метални производи.

Опис

• Економично решение со високо ниво на заштита
• Ракавица потопена во нитрил за тешки ракувања, која нуди добра отпорност на абразивен материјал
• Маслоотпорна, отпорна на хемикалии
• АНТИСТАТИК