Ansell EDGE 48-305

98.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Автомобилска индустрија
• Работа со дрво

Опис

• Економично решени за замена на кожени или памучни ракавици
• Добра агилност и флексибилност
• Добро ниво на заштита од абење
• Ракавица обложена со латекс што дава одличен фат во влажни и суви услови