Ansell Edge 48-216

540.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Лемење
• Работа со топол метал
• Заварување
• Брусење
• Ракување со метални лимови, сечење суви, обоени или поцинкувани парчиња

Опис

• Во согласност со EN12477 Type – A за заштита при заварување и работни задачи каде што е потребна заштита од топлина
• Погодна за заварување и MIGзаварување, како и за сечење со плазма и брусење
• Арамиден конец, памучна постава за одлична удобност и термича изолација