Ansell EDGE 48-193

424.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Работа со нафта и гас
• Рециклирање
• Зимска работа на отворено
• Одржување складирање и транспорт
• PVC-облога што одбива вода, масло и маснотии

Опис

• Ракавици за работа во индустрија
• Удобна ракавица со PVC-облога
• Погодна за работа во услови на ниска температура