Ansell EDGE 48-140 ESD

178.00ден вкл. ДДВ

Употреба: завршни работи во електронска индустрија.

Опис

• Ракавица изработена со јаглеродни влакна, која дава заштита од електростатско празнење
• Обложена со полиуретан
• EN1149-3: Распаѓање на полнење T50 <0,01 секунда