Ansell Edge 48-126

Употреба:
• Општи работи
• Контрола на квалитет
• Пакување
• Монтажа на мали делови

Опис

Одлично ниво на заштита од абразија и кинење, добар фат, поголема продуктивност, беспрекорна структура, одличен комфор и безбедност.