Ansell AlphaTec Solvex 37-675

189.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Автомобилска индустрија
• Преработка на храна
• Работа со масло, гас, нафта и нафтени деривати
• Работа и преработка на хемикалии
• Одржување машини

Опис

• Повеќенаменска нитрилна ракавица со 0,38 mm дебелина
• Издржлива ракавица што штити од разновидни хемикалии
• Високи перформанси при абење и прободување
• Флексибилна и удобна за полесна работа
• АНТИСТАТИК