Ansell AlphaTec Solvex 37-185

448.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Работа со масло и гас, хемиска индустрија, пренесување течни и цврсти материи, фарбање и чистење алат.

Опис

• Удобна нитрилна ракавица отпорна на широк спектар хемикалии, покривајќи сè од дланката до горниот дел на лактот
• Без внатрешна постава, со што се намалува ризикот за контаминација, што ја прави ракавицата идеална за работа во производство