Ansell AlphaTec 87-900

384.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Одржување, работа во лабораторија, со хемикалии и автомобилска индустрија.

Опис

• Ракавица од природна гума и неопрен двојно потопена
• Ракавица со дебелина од 0,68 mm и постава од 100 % памук
• Голема заштита од хемикалии