Ansell AlphaTec 87-195

68.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Преработка на храна, земјоделство, хемија, чистење

Опис

Повеќекратна ракавица направена од латекс, кој е специјално обработен за да се намали ризикот од алергиска реакција на кожата.