Ansell AlphaTec 87-190

79.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Работа со хемикалии
• Автомобилска индустрија
• Одржување

Опис

• Ултратенка ракавица
• Третирана за намалување ризик од алергии при носење
• Дебелина од само 0,35 mm