Ansell AlphaTec 87-118 (EX G17K)

195.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Работа со хемикалии, пренесување течни хемикалии, склопување и расклопување на опрема, поддршка и одржување на производна линија.

Опис

• Ракавица со дебелина од 0,8 mm од латекс
• Флексибилна ракавица со дијамантски завршеток на дланката за подобар фат
• Постава од 100 % памук