Ansell AlphaTec 87-107 (ex Emperor ME-107)

2,053.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Работа со хемикалии

Опис

• Одлична механичка и хемиска заштита во тешки услови
• Ракавица со должина од 610 mm направена од природна гума со дебелина од 1,2 mm
• Голема отпорност на течни хемикалии