Ansell AlphaTec 87-029 (ex ASTROFLEX)

469.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Преработка на храна, хемиска индустрија, одржување машини.

Опис

• Ракавица направена од природна гума со најлонска обвивка и анатомска форма
• Со рапав завршок за одличен фат при влажни и суви услови
• Флексибилна и агилна