Ansell AlphaTec 58-335

398.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Автомобилска индустрија
• Изработка на метал
• Хемиска индустрија
• Чистење и одржување машини
• Пренесување на течни и цврсти материи

Опис

• Нитрилна ракавица направена со AlphaTec AQUADRI технологија, која го намалува потењето на дланката
• Соединение на нитрил со одлични перформанси против прободување, кинење и абразија
• Дизајнот се одликува со двослојна конструкција на обложување со супериорна нитрилна фолија за напредна хемиска заштита
• АНТИСТАТИК