Ansell AlphaTec 38-560

5,652.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Работа со хемикалии

Опис

• Ракавица од бутил што обезбедува најдобра отпорност на најагресивните хемикалии
• Флексибилна и удобна за носење
• Засилена манжетна на крајот за подобро навлекување и издржливост на ракавицата