Ansell AlphaTec 37-320

70.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Преработка на млечни производи
• Обработка на овошје и зеленчук

Опис

• Удобна ракавица која е 100 % latex free и не претставува ризик од алергии од тип 1.
• Долга манжетна до подлактицата
• АНТИСТАТИК