Ansell AlphaTec 29-500

Употреба:

• Работа со хемикалии
• Автомобилска индустрија
• Одржување

Опис

• Неопренска ракавица идеална за употреба во ладни услови: неопренот ја задржува еластичноста и при ниски температури
• Постава од чист памук за подобар комфор и апсорпција на пот
• Супериорна флексибилност
• Заштитува од широк спектар на киселини, алкохоли и многу растворувачи