ХТЗ Комбинезон AlphaTec 4000 отпорен на хемикалии

3,776.00ден вкл. ДДВ

CE CATEGORY III
(Type 3-B, Type 4-B, Type 5-B, EN 1073-2, EN 14126, EN 1149-5)

Опис

Одлична заштита од преку 200 хемикалии, вклучувајќи ги и агенсите што се користат при војување. Обезбедува силна заштита од течности и честици.

Дизајниран е за заштита со иновативен двоен патент и двојните манжетни залепени и заварени на споевите. Антистатичен. Тип 3/4/5 заштита.