Очила Со Странична Заштита AKILES

Заштитни очила со поликарбонатни леќи кои не се замаглуваат и се отпорни на гребење.

Имаат интегрирана Flex Finder технологија и лесно се адаптираат на вашето лице. Очилаат имаат странична заштита и прилагодлив ремен. Штитат од прашина и нечистотија.