ХТЗ Работнички Патики 9915 S1P SRC

Ниски заштитни чевли со одлична заштита од прободување. Направени од материјал што дише. Ѓон кој е отпорен на топлина, масло и има антистатични карактеристики.

Опис

• Горен дел: Микрофибер, текстил
• Заштитна капа: Алуминиум
• Постава: Полиестер
• Среден дел: Композит третиран со плазма (PTC) текстил
• Материјал: Текстил, soft EVA, rigid EVA, neo foam.
• Употреба: На отворено, во средини со висок ризик од прободување, суви и чисти средини.