ХТЗ Работни Чизми 1625 S3 SRC CI ESD

6,136.00ден вкл. ДДВ

Лесни ESD-чевли со S3 ниво на заштита, удобни и флексибилни. Маслоотпорен и антистатичен ѓон, не се лизгаат и не пропуштаат вода.

Опис

• Горен дел: Кожа премачкана со полиуретан
• Заштитна капа: Алуминиум
• Постава: Полиестер, полиамид
• Ѓон: Полиуретан
• Среден дел: Композит третиран со плазма (PTC) текстил
• Материјал: Текстил, soft EVA, rigid EVA, neo foam.
• Употреба: На отворено, во средини со висок ризик од прободување, автомобилска индустрија.