ХТЗ Работни Сандали 1605 S1P SRC

5,192.00ден вкл. ДДВ

Употреба:
Во затворени простории, во средини со висок ризик од прободување, суви и чисти средини.

Опис

• Лесни ESD сандали
• Горен дел: Кожа премачкана со полиуретан
• Заштитна капа: Алуминиум
• Постава: Полиестер, полиамид
• Среден дел: Композит третиран со плазма (PTC) текстил
• Материјал: Текстил, soft EVA, rigid EVA, neo foam.