ХТЗ Тампони за уши dcmax 200, dcmax 200 cord и passtop s

Опис

Заштита на ушите од изложеност на сите видови и нивоа на бучава. SIBOL обезбедува широк избор на заштита на слух, кој вклучува верзии за еднократна употреба и повеќекратна употреба, дизајнирани да комбинираат удобност и ефективна заштита.

Ефикасни, ергономски, хигиенски, издржливи и со исклучителен дизајн, кои скрупулозно ги постигнуваат сите директиви и стандарди за квалитет.