ХТЗ Заштитна престилка Аnsell AlphaTec 56-100

448.00ден вкл. ДДВ

Опис

• ПВЦ престилка со одлична заштита од масло, маснотии и хемикалии.
• Мултифункционална престилка што може да се користи во хемиска индустрија како и прехрамбена индустрија