ХТЗ Заштитна винил престилка

496.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Престилка изработена од винил 300my.
• Идеална за чистење и употреба во прехрамбена индустрија. Штити од киселини и хемикалии.
• Пакување 12/1