Полумаска MOLDEX 7000

1,860.00ден вкл. ДДВ

  • Сигурна заштита од гасови, пареи и честички
  • Едноставен процес на инсталација на филтер, без потреба од адаптер
  • Анатомски дизајн кој обезбедува удобен и сигурен фит