Одело зимско

3,493.00ден вкл. ДДВ

  • Комплет одело, палто со панталони – зимски
  • состав 65% полиестер, 35% памук
  • палто со патент, 2 странични џеба, 2 џеба на гради
  • панталони со прерамки, 2 странични џеба, 2 задни џеба, 1 џеб на гради
  • можност за избор на модел и боја

Одело Зимско