МАСКА TR2002

8,496.00ден вкл. ДДВ

Маската FULL FACE работи на принципот на негативен притисок, конектор со навој и адаптер за кертриџи, изработен по EN 148-1-стандардот.

Има ергономски дизајн со двојна спојка за подобра заштита. Панорамскиот визир овозможува поголема видливост.