ХТЗ Универзална Гас Маска FULL FACE MOLDEX 9000

9,680.00ден вкл. ДДВ

Маска за цело лице

  • Маска за цело лице со одлична видливост.

  • Сигурна заштита од гасови, пареи и честички.

  • Лесна инсталација и одржување на филтерот.