ХТЗ Заштитни Работни Чизми LEMAITRE SNOWFOX S3

2,610.00ден вкл. ДДВ

Заштитни чизми со крзно за ветровито, студено и ледено време. Удобни и топли, со добра поддршка за зглобовите. Со анти лизгачки ѓон.