Заштитни чевли WORK S3 SRC WATERPROOF

3,100.00ден вкл. ДДВ

Употреба :

Градежна индустрија – активности на отворено, Индустриски сектор

Придобивки: наизменични нивоа за апсорпција на удари, параболичен ѓон: зголемена удобност
Надворешен дел : Водоотпорна кожа
Оложување : Постава од неткаени впивачки влакна
Ѓон: Outdoor – Bi-density Window, PU2D
Средн дел: Не’рѓосувачки челик
Заштитн капа: Челик