Заштитни чевли VIPER S3 SRC

2,400.00ден вкл. ДДВ

Заштитни чевли изработени од велур кожа, со параболичен изработен ѓон кој ја зголемува удобноста на стапалото и го штити од студ.

Придобивки: Параболичен ѓон: зголемена удобност
Надворешен дел: Водоотпорна кожа од велур
Обложување: Постава од впивачки влакна
Ѓон: спортски / PU2D
Заштитна капа: Челик
Употреба: Индустриски сектор, Синџир на снабдување – Сектор за услуги, Завршни работи, Администрации.