Заштитни чевли SPEEDFOX LOW S3 SRC

2,322.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, Индустриски сектор, Синџир на снабдување – Сервисен сектор, Завршни работи, Администрации

Придобивки: Без метал
Надворешен дел: Водоотпорна зрнеста кожа
Постава: синтетичка
Ѓон: C07 / PU2D
Заштитна капа: Поликарбонат