Заштитни чевли ROY S1 SRC ESD

2,990.00ден вкл. ДДВ

Употреба : Индустриски сектор, Синџир на снабдување – Сервисен сектор, Завршни работи

■ Апсорпција на удари

■ Ѓон развиен за индустриски и урбани подови

■ Странични рабови и подигната пета

■ Поддршка за стапалото

■ Засилена заштита од предната и задната страна

Надворешен дел: Микрофибер
Обложување: Тридимензионален микро-порозен текстил, висока дишливост
Ѓон: Genesis / PU2D
Заштитна капа: Алуминиум