Заштитни чевли OCEAN S3 LOW

3,400.00ден вкл. ДДВ

Овој модел ги користи предностите на Street ѓонот: рамен ѓон со структуриран дизајн за подобра стабилност, амортизер на петицата.

Горен дел: Водоотпорен микрофибер
Постава: Тридимензионален микро-порозен текстил, висока дишливост
Ѓон: PU2D
Заштитна капа: Челик
Употреба : Индустриски сектор, Синџир на снабдување – Сервисен сектор