Заштитни чевли Lemaitre Riva S2

3,880.00ден вкл. ДДВ

Горен дел: Водоодбивна кожа
Поставa: Тродимензионален микропорозен текстил со висока дишливост
Ѓон: Sporty® PU2D, нелизгачки, анатомски
Заштитна капа: Челик

Достапни големини: 35-47