Заштитни чевли COMETE S3 SRC

3,300.00ден вкл. ДДВ

Употреба: Градежна индустрија – активности на отворено, Индустриски сектор, Синџир на снабдување – Сервисен сектор, Завршни работи, Администрација

Предности: Параболичен ѓон,  Зголемена удобност, без метал
Надворешен дел : Водоотпорна кожа за влечење, јазик со шипки
Обложување : Тридимензионален микро-порозен текстил, висока дишливост
Ѓон: адреналин / PU2D
Заштитна капа: HDFC Композитни влакна