Заштитни чевли AMPERA NOIR S1 SRC SAFETY SANDAL ESD IN LEATHER

2,330.00ден вкл. ДДВ

  • Употреба:Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор на услуги, завршна работа.
  • ПРИДОБИВКИ: Параболичен ѓон: Зголемена удобност
  • ГОРЕН: Перфорирана кожа
  • ОБЛОЖУВАЊЕ : Тридимензионален микро-порозен текстил, висока дишливост
  • Ѓон: спортски / PU2D
  • Заштитна капа: Челик