Заштитни слушалки SILENT III (24 dB)

843.00ден вкл. ДДВ

Сибол системите за заштита на слухот се дизајнирани за лична безбедност од изложеност на „сите видови и нивоа на бучава“ што се развиваат во работните средини. Иновативни, ефективни, ергономски, хигиенски, издржливи и со исклучителен дизајн.

Тие се усогласени со сите упатства и регулативи за квалитет и се последица на постојаното истражување и инвестирање во истражување и развој на фирмата.