Заштитни слушалки за уши silent(30db), silent ii (28db), silento (24db), ep01 (32db) и ep04 (33db)

1,074.00ден вкл. ДДВ

Опис

Сибол системите за заштита на слухот се дизајнирани за лична безбедност од изложеност на „сите видови и нивоа на бучава“ што се развиваат во работните средини. Иновативни, ефективни, ергономски, хигиенски, издржливи и со исклучителен дизајн.

Тие се усогласени со сите упатства и регулативи за квалитет и се последица на постојаното истражување и инвестирање во истражување и развој на фирмата.