Заштитни ракавици TEGERA 883

290.00ден вкл. ДДВ

ОПИС:

Флексибилна и мека платнена ракавица, натопена во микропена од нитрил. Совршена за прецизна работа, фина монтажа, инспекциски работи во суви и влажни услови. Издржува контактна топлина од 100 степени целзиусови.

EN 407:2020 (No flame protection) X1XXXX

EN 388:2016+A1:2018 4131A

ANSI 4 ABR

  • Фина монтажа
  • Инспекциска работа
  • Градење, столарија и бојадисување
  • електрична инсталација
  • инсталација на клими