ДРЖАЧ ЗА ВИЗИР TUCAN 2

732.00ден вкл. ДДВ

Благодарение на комплетната серија на компатибилни визири, адаптерот TUCAN 2 нуди високо ниво на заштита од разни ризици. Адаптерот TUCAN 2 има можност за прилагодување на визирот во 3 позиции.